2014. dec 17.

A szakállas férfiak és a karácsonyi hangulat őrült dolgokra képes!

írta: KulTi
A szakállas férfiak és a karácsonyi hangulat őrült dolgokra képes!

Félre a szakállas viccekkel!


Hallottatok a No shave November mozgalomról? Nem? Na sebaj, elmondom, hogy mi a lényeg. Van egy őszi hónap, amikor a hideg dér csipkedni kezdi az arcokat. Ez a november. A férfiak világszerte úgy döntöttek, ez lesz az a hónap, amikor spórolnak a borotvahabbal és bizony szúrósak lesznek. De legalább nem fázott az arcuk! 

A Movembernek azért van egy sokkal komolyabb oldala is. A férfiak a szakáll megnövesztésével akarják felhívni a figyelmet a csak férfiakra vonatkozó egészségügyi problémákra, mint például a prosztata rák. A Movember szlogenje, "Változtassuk meg a férfi egészségügy arcát", ezért is maradt a szakáll. Sajnos ugyanúgy, mint más hasonló kampányok esetében (Pl.: Ice Bucket challenge, ami az ALS betegségre akarta felhívni a figyelmet), sok esetben elveszett a projekt mondanivalója és csupán az új trend maradt meg. 

A november azonban elszállt, a szakáll pedig megmaradt. Mit is kezdhetne egy férfi a fáradtságos munkával növesztett arcszőrzetével decemberben? Hát karácsonyi díszbe öltözteti! Nézzétek meg a következő képeket, és ámuljatok!

Szólj hozzá

periszkóp