2015. jan 30.

3000 évnyi tökéletes alak pár percbe sűrítve

írta: KulTi
3000 évnyi tökéletes alak pár percbe sűrítve

Mindig is tudtuk, hogy az ember ízlése változékony. Na de ennyire?

Nemcsak a vékony és telt váltja egymást, de a bőrszín is, vagy éppen az, hogy az ember lányának ceruza, vagy éppen homokóra formába kellett magát passzíroznia. 

women-ideal-body-type-history-video-21.jpg

Ez a videó teljes joggal lehet bizonyíték, hogy mindegy, milyen alakod van, amíg te jól érzed magad! A divat csak preferál egyet-egyet az adott időszakban, de lehet, hogy másnap már teljesen másért vesznek majd meg az iparban. Ne is támaszkodj ezért a divatmagazinokban, reklámokban, filmekben látott képekre! Azok nagy része csalás, csak elkápráztatja a szemet tartalom, igazi értékek nélkül. Igen, szépek a plakátokon látott hölgyek, de nem kell elhinni mindent! A megvilágítás rengeteget segít a test megfelelő tónusainak kiemeléséhez, ahogy a pózok is a legjobbat hozzák ki a modellből. Ezer és egy videó van arról, hogy milyen technikákat használnak a photoshop programon keresztül, hogy elváltoztassák a modellt! 

Nézd meg a videót, és látni fogod, hogy mindegyik alak szép! Legyen az alma formájú, legyen izmos, vagy deszka, nem számít, amíg elfogadod magad!

 

Ha továbbra sem hiszel nekem, nézd meg a másik cikkemet arról, hogy idén a teltkarcsú lesz a divat!

KulT

Forrás: BuzzFeedVideo

Szólj hozzá

test lélek életmód alak