2015. máj 11.

Te is nevetni fogsz, ha meglátod, hogyan készült ez a modern művészi alkotásnak tűnő festmény!

írta: KulTi
Te is nevetni fogsz, ha meglátod, hogyan készült ez a modern művészi alkotásnak tűnő festmény!

A Filthy Wizardry nevű blogon több hasonló DIY projektet is találhatsz!

Lindsey olyan anyuka, aki igazán türelmes (majd még meglátjátok, hogy miért is) és rettentően kreatív! Tudja, hogyan kell lekötnie a gyerekeit egy kis időre, miközben maradandót alkotnak. Egyrészt maga az elkészült darab is jól mutat a falon és olyan emlékeket ad a gyerekeknek, amire biztosan vidáman fognak visszaemlékezni!

De miért is posztoltam ezt éppen a DIY projektek közé, és miért is olyan furcsa ez a festmény?

desktop-1431021320.jpg

Filthy Wizardry

Nos, ahogy azt már kitalálhattátok, valami turpisság van a dologban. Ez pedig nem más, mint... csigák. Bizony, a festményt csigák segítségével készítették el!

desktop-1431021319.jpg

Filthy Wizardry

Amíg a gyerekek összeszedtek pár csigát, addig anya előkészítette az ételfestéket és a vásznat, (papírt, vagy más nagy, sima fehér felületet), amin végigmászhattak a csiguszok! Gyorsan megmártották az állatokat az ételfestékes vízben (szigorúan csak az aljukat, nehogy valami bajuk essen), majd rátették őket a vászonra. 

desktop-1431021317.jpg

Filthy Wizardry

Miután a csigák észhez tértek, jöhetett is a művészet, ami... nos eltarthatott egy darabig... (Ugye, milyen türelmes anyuka Lindsey?)

desktop-1431021321.jpg

Filthy Wizardry

Így kell előnyt csinálni abból, ha sok a nem kívánatos személy (csiga) a hátsó kertben! Nem mellesleg jó taktika, hogy a gyerekekkel elfogadtasd a "nem-szeretem-állatokat".

KulT

Forrás: Filthy Wizardry, Viralnova

Szólj hozzá

DIY