2015. jún 08.

Last Week Tonight with John Oliver - ajánló

írta: KulTi
Last Week Tonight with John Oliver - ajánló

Ajánló...

Van egy brit férfi, aki olyan költőien rombolja le az Amerikai Álmot, mintha Shakespeare költözött volna egy politológusba. Van itt minden. Humor, dráma, méghozzá a legjobb elosztásban. Igazság és szabad vélemény (köszönhetően annak, hogy az HBO támogatja a műsort). 

johnoliver3.jpg

HBO

John Oliver olyan figura, aki mellett nemlehet egyszerűen elsétálni. Nagyon jó rálátása van a politikai, gazdasági és társadalmi problémákra (vagy neki, vagy a stábjának, remélhetőleg mindkettő), miközben olyan magával ragadó előadásmódot használ, ami biztosan megragadja a figyelmedet.

giphy_2.gif

HBO

Foglalkozik a FIFA rettenetes korruptságával, a Szürke ötven árnyalatának minden egyes sötét színével, Johnny Depp kutyusaival és a csirkékkel... De még a magyarországi internetadó is bekerült a műsorába!

med_1415025935_image.jpg

HBO

Sajnos a legtöbb adás angolul érhető csak el, viszont a műsornak van egy Youtube csatornája, amiben az aktuális adásokból láthatsz bizonyos részleteket. 

oliver-geckos.jpg

HBO

Ha te sem veszed be, hogy Amerikában könnyebb, ha más perspektívából akarod látni a világot, akkor ez a műsor neked való!

KulT

Szólj hozzá

ajánló