2015. jún 11.

Készíts piknikkosarat rattankosárból

írta: KulTi
Készíts piknikkosarat rattankosárból

Eljött a piknikezős idő!

Így igaz! Itt a piknikezős idő és az edények, evőeszközök, na meg az étel hordozása kínszenvedéssé teheti az egész programot, ha képtelenek vagyunk két lépést tenni a teletömött hátozsákkal, vagy ha nem tudjuk rendesen kipakolni a szükséges kellékeket.

picnic2-600x900.jpg

De most itt a megoldás! Nemrég akadtam rá erre a nagyon egyszerű DIY projektre, ami segíthet, hogy könnyebb legyen a szervezkedés és a pakolás. Elsőként persze érdemes beszerezni egy ládát. Lehetőleg fonottat, hiszen ahogy a képen is látható azt elég könnyű átalakítani. 

picnic-600x452.jpg

A legnagyobb segítséget az evőeszköz tartója jelenti, de a lezárható fedél is nagy segítség. Szerintem kis rekeszeket is lehetne csinálni a kosár belsejébe, hogy a tányérokat elválaszthasd az ételtől. Ha nem bringán szállítanád, akár egy erős szíjat is erősíthetnél a kosárra (vagy ládára), hogy vállon is vihesd.

picnic1-600x900.jpg

Mindenesetre, ha lesz időm és energiám, én is nekiállok a projektnek, de addig is megmutattam nektek. Készítsétek el és töltsétek fel a Facebook oldalra, nagyon érdekelne, hogy kinek hogy sikerült!

KulT

Forrás: Lovelyindeed

Szólj hozzá

DIY